Odgušenje kade - tuš kabine

Odgušenje kanalizacije » Odgušenje kade - tuš kabine

Odgušenje kade ili tuš kabine - Hitne intervencije vodoinstalateraHitne intervencije na odgušenju kade ili tuš kabine spadaju u najčešće tražene usluge. Budući da između lavaboa, kade/tuš kabine i WC šolje postoji mreža kanalizacionih cevi znači da postoji dovoljno mogućnosti da dođe do zagušenja.

Zagušenjem odvoda ili cevi lavaboa ili WC šolje može doći i do zagušenja kanalizacionog odvoda kade ili tuš kabine.

Kada radite nedeljno čišćenje kupatila, verovatno se bavite umivaonikom, ogledalom, podom i toaletom. Ne zaboravite kadu! Provedite trenutak ili dva i obratite posebnu pažnju na odvod.

Vodoinstalater za hitne intervencije nudi mnoge usluge koje vam mogu pomoći u rešavanju problema sa vodovodnim i kanalizacionim instalacijama u kupatilu.

Kanalizacionim cevima u kupatilu ne otiču samo sapun i voda koja prolazi kroz njih. Kosa, dlake, pa čak i koža kućnih ljubimaca, stiže do cevi i može prouzrokovati ozbiljno zagušenje odvoda kade ili tuš kabine. Najbolji način za izbegavanje problema začepljenja odvoda kade ili tuš kabine je da sprečite da se to dogodi na prvom mestu. Uvek koristite mrežicu za odvod na otvoru odvodne cevi i redovno je očistite od kose ili dlaka kućnog ljubimca. Ako se ipak dogodi da dođe do zagušenja, možda vam je potrebna stručna pomoć.

Pozovite vodoinstalatera za hitne intervencije na: 062 423 757 i poslaćemo iskusnog vodoinstalatera da proceni i reši situaciju. Naši vodoinstalateri nose sve alate sa sobom i brzo će rešiti čak i najkompleksnije probleme za odgušenje odvoda kade ili tuš kabine.

Naš tim vodoinstalatera za hitne intervencije može pružiti i nekekorisne savete o načinima čišćenja kupatila koji će vam pomoći u održavanju vodovoda u vrhunskom stanju.