Odgušenje kanalizacije

Hitne intervencije na odgušenju kanalizacije

Potrebne su vam hitne intervencije na odgušenju kanalizacije? Pozovite naše vodoinstalatere za hitne intervencije na: 062 423 757. Mi možemo rešiti sve vrste problema sa kanalizacijom ili odvodom.

Pošto koristimo najnoviju tehnologiju, možemo biti sigurni da će količina poremećaja u vašem neposrednom okruženju biti minimalna. Vaše cevi će uvek ostati čiste pomoću naših usluga preventivnog održavanja.

Kvalitetna i brza usluga odgušenja kanalizacije i odvoda podrazumeva:

 • Kontrolu kanalizacione instalacije
 • Kontrolu odvoda
 • Zamenu kanalizacionih cevi i elemenata
 • Odgušenje i čišćenje kanalizacionih cevi
 • Zamenu ili popravku odvoda i odgušenje ili čišćenje odvoda
 • Uklanjanje blokada u kanalizaciji

Stručni vodoinstalteri za sve hitne intervencije na odvodima i kanalizaciji

Sa više od 25 godina iskustva zaslužili smo puno poverenje hiljada zadovljnih klijenata. Kada se prepoznaju problemi u vodovodnim ili kanalizacionim mrežama na vreme, lako se mogu izbeći skupe popravke i veće štete na imovini!

Od odgušenja i čišćenja kanalizacije, pa do ugradnje potpuno nove vodovodne ili kanalizacione instalacije, možete se osloniti na naše vodoinstalatere koji će svojim znanjem i modernom tehnologijom rešiti svaki problem kvalitetno, brzo i skladu sa dogovorenim rokovima.

Hitne intervencije u okviru odgušenja kanalizacije i popravke vodovodnih instalacija najčešće podrazumevaju:

Pozovite našu stručnu ekipu za hitne vodoinstalaterske intervencije u bilo kom trenutku i rešite problem na vreme.

Naša dežurna služba za hitne inteervencije je dostupna 24 sata dnevno.

Hitna vodoinstalaterska služba ima jedinstveno rešenje za sve vaše potrebe za kanalizacijom i vodovodnim instalacijama.

Bez obzira na to kakvi i koliki su problemi vodovodnom ili kanalizacionom instalacijom, pozovite nas za hitne intervencije!

 • Odgušenje WC šolje

  Odgušenje toaleta - Odgušenje kupatila i WC šoljeHitne intervencije na odgušenju WC šolja su skoro uvek jedino rešenje za brzo otklanjanje problema sa zagušenim WC šoljama. Za razliku od curenja vodovodnih instalacija, gde se može zatvaranjem glavnog dovodnog ventila smanjiti ili potpuno zaustaviti curenje do dolaska ekipe vodoinstalatera za hitne intervencije, zagušenje WC šolje moze prouzrokovati mnogio više problema.

 • Odgušenje kade - tuš kabine

  Hitne intervencije na odgušenju kade ili tuš kabine spadaju u najčešće tražene usluge. Budući da između lavaboa, kade/tuš kabine i WC šolje postoji mreža kanalizacionih cevi znači da postoji dovoljno mogućnosti da dođe do zagušenja.

  Zagušenjem odvoda ili cevi lavaboa ili WC šolje može doći i do zagušenja kanalizacionog odvoda kade ili tuš kabine.

 • Odgušenje kuhinje - sudopere

  Odgušenje - Hitne intervencije odgušenja kanalizacijeHitne intervencije naših vodoinstalatera su postale sinonim za kvalitetno i brzo pružanje vodoinstalaterskih usluga podržanih dugogodišnjim iskustvom . Vodoinstalateri naše hitne službe će brzo odgušiti vaš kuhinjski odvod i popraviti sve kvarove na vodovodnim instalacijama, pa i preporučiti proizvode za održavanje, kao i dati korisne savete za održavanje vodovodne i kanalizacione instalacije na sudoperi i kuhinji.

 • Odgušenje lavaboa

  Odgušenje lavaboa-Hitne intervencije u kupatilu Lavaboi u kupatilima su kao i svi elementi vodovodne i kanalizacione mreže podložni kvarovima i zagušenjima. Zagušenje lavaboa može biti u samoj odvodnoj cevi lavaboa ili na spojevima cevi lavaboa i ostatka kanalizacione mreže. Ponekad je teško otkriti gde je tačno do zagušenja došlo, pa je potrebna i stručna pomoć vodoinstalatera.

  Postoje načini da se zagušenja izbegnu, najčešće redovnim čišćenjem odvoda u meri u kojoj je to moguće u kućnim uslovima, a postoji i mogućnost godišnje kontrole stanja kanalizacione mreže od strane profesionalnog vodoinstalatera.