Odgušenje lavaboa

Odgušenje kanalizacije » Odgušenje lavaboa

Odgušenje lavaboa - umivaonika - Odgušenje kanalizacije - Hitne intervencijeLavaboi u kupatilima su kao i svi elementi vodovodne i kanalizacione mreže podložni kvarovima i zagušenjima. Zagušenje lavaboa može biti u samoj odvodnoj cevi lavaboa ili na spojevima cevi lavaboa i ostatka kanalizacione mreže. Ponekad je teško otkriti gde je tačno do zagušenja došlo, pa je potrebna i stručna pomoć vodoinstalatera.

Postoje načini da se zagušenja izbegnu, najčešće redovnim čišćenjem odvoda u meri u kojoj je to moguće u kućnim uslovima, a postoji i mogućnost godišnje kontrole stanja kanalizacione mreže od strane profesionalnog vodoinstalatera.

Ponekad čak ni to nije dovoljno, jer se u zavisnosti od načina korišćenja zagušenja mogu pojaviti veoma brzo. Masnoća, ostaci sapuna ili neke čvrste materije mogu u cevima izazvati blokadu i na taj način stveoriti probleme sa oticanjem vode iz lavaboa. Kada se to desi, hitne intervencije vodoinstalatera mogu biti jedino pravo rešenje.

Pozovite vodoinstalatera za hitne intervencije na: 062 423 757 i mi ćemo biti brzo na vašoj adresi. Nudimo brzo i efikasno rešenje bilo da se radi o odgušenju odvoda lavaboa ili popravci i zameni vodovodnih instalacija.

Stručna ekipa vodoinstalatera za hitne intervencije radi 24 časa na tome da reši sve probleme koji se u vašem kupatilu mogu pojaviti.

Najbolje je da se za stručnu pomoć oko problema sa vodovodnim ili kanalizacionim instalacijama u kupatilu obratite nama što je pre moguće. Svako odlaganje kontrole i popravke vodovodne instalacije može doneti samo još više problema, a može izazvati curenja, pucanje cevi, poplave ili komplikovanija zagušenja čija popravka može da košta mnogo više, a materijalna šteta na imovini može biti mnogo veća