Sprečavanje curenja

Hitne intervencije vodoinstalatera na otkrivanju i sprečavanju curenja vode na vodovodnim i kanalizacionim istalacijama je jedna od vodoinstalaterskih usluga za kojom se javlja potreba uglavnom zbog starenja i propadanja vodovodnih i kanalizacionih instalacija.

Curenje vode se može javiti bilo kada i na bilo kom elementu vodovodnih instalacija, pa je u nekim slučajevima kada je curenje vode veće i preti da izazove poplavu i materijalnu štetu neophodno pozvati vodoinstalatera za hitne intervencije. Neispravni ili polufunkcionalni ventili za vodu takođe mogu izazvati manja ili veća curenja, pa je hitna intervencija vodoinstalatera i najbolji način da se predupredi veće curenje i zaštiti ostatak instalacije.

Brzina vaše reakcije je od presudnog značaja u situacijama u kojima je primećeno curenje na vodovodnim instalacijama.

Pozivanjem naše stručne ekipe vodoinstalatera za hitne intervencije možete uštedeti novac i poštedeti sebe stresa i nervoze.

Hitne intervencije za sprečavanje curenja vode - Hitne vodoinstalaterske intervencije

U slučaju primećenog curenja vode, odmah isključite glavni dovodni ventil i pozovite našu službu za hitne intervencije na vodovodnim instalacijama na br: 062 423 757. Dostupni smo 24 časa dnevno, 365 dana u godini, uključujući vikende i praznike.

Naša služba za hitne intervencije sprečava curenje vode brzo i efikasno preciznim određivanjem izvora problema i brzim neutralisanjem kvarova.

Redovne godišnje kontrole vodovdnih i kanalizacionih instalacija su takođe odličan način za prevenciju curenja na vodovodnim instalacijama, jer se tako mogu otkriti problemi pre nego što se pojave u vidu većeg curenja vode.

Redovna godišnja kontrola curenja vodovodnih instalacija je standardna usluga i dogovara se sa svakim klijentom posebno. Za dogovor i korišćenje vodoinstalaterske usluge redovne kontrole curenja vodovodnih instalacija, pozovite na 062 423 757.

Kontrola curenja vodovodnih instalacija - Hitne intervencije vodoinstalatera

Curenje vode može izazvati i prskanje cevi, ukoliko se ne zaustavi na vreme, a prskanje bilo koje od vodovodnih ili kanalizacionih cevi može napraviti poplavu . Neka curenja nisu toliko primetna kao druga, ali bez obzira na količinu curenja i mesto, mogu dovesti do ozbiljnog strukturnog oštećenja u vašem domu.

Hitne intervencije na otkrivanju i sprečavanju curenja vode mogu se izvršiti kao:

  • Hitne intervencije na otkrivanju i sprečavanju curenja vode u zidu, plafonu ili podu
  • Hitne intervencije na otkrivanju i sprečavanju curenja vode u temeljima
  • Hitne intervencije na otkrivanju i sprečavanju curenja vode u podrumima

Ne dozvolite da curenje vode prouzrokuje oštećenje kuće i imovine! Pozovite službu za hitne intervencije sprečavanja curenja vode dok ne postanu veliki problem.